Skip to main content

Vi gör hemsidor som fungerar!

Att ha en webbplats är bara en del av jobbet. Den måste vara professionell. Den måste vara attraktiv. Men viktigast av allt är att den fungerar. Vårt professionella team tillhandahåller webbdesign och utvecklingstjänster till företag i alla storlekar. A1 Media fokuserar inte bara på vacker design, utan på layouter som ger dina kunder den information de letar efter samt det viktiga första intrycket av din organisation eller ditt företag, de tjänster du tillhandahåller.

  • STRATEGIDRIVEN DESIGN

Vi skapar hemsidor som ser bra ut, men med en strategi på plats för att konvertera fler besökare till kunder och ge dig förutsättningar att lyckas.

  • WORDPRESS-UTVECKLING

Vi skapar WordPress-hemsidor med hjälp av de senaste teknikerna, trenderna och verktygen. När vi är klara kan du enkelt hantera ditt innehåll.

  • RESPONSIVA HEMSIDOR

En stor del av dina kunder kommer att besöka din hemsida från sin telefon. Våra webbdesigner är skapade för att se bra ut på många alla typer av enheter.

displaying neat computer screen with website

Vår process för webbdesign och -utveckling

När det gäller webbdesign och -utveckling är det viktigt att arbeta med ett företag som vet hur man får saker gjorda. Vi har en systematisk process som gör att vi kan arbeta med dig i din takt, men som också skapar en atmosfär som ger dig möjlighet att delta i processen. Vi arbetar tillsammans med det här projektet. Det är ett samarbete och inte en diktatur. Läs vår webbdesign- och utvecklingsprocess nedan för att lära dig mer om de steg som är involverade i att förverkliga din webbplats.

FAS ETT: UPPTÄCKANDE

Vi vill veta allt om dig! En del av vår introduktionsprocess innebär att du fyller i ett frågeformulär där du berättar om ditt företag och de webbplatser du älskar, webbplatser du hatar och mer. Sedan bokar vi in ett kick off-samtal så att vi kan gå igenom allt du har skickat in. 

FAS TVÅ: DESIGN

Det är nu det roliga börjar! Med hjälp av den information du gav under vår upptäckts- och ombordstigningsprocess kommer vi att arbeta för att skapa ett anpassat designkoncept bara för dig. Du får en stilguide för färg, typografi och enhetsresponsivitet tillsammans med ett koncept för hemsidan och insidan för din granskning och input. Det här är ett samarbete, så vi vill höra vad du tycker och ha din feedback och dina synpunkter under hela processen.

FAS TRE: UTVECKLING

När du har godkänt din design är det dags att börja bygga! Vi tar ditt färdiga koncept och förvandlar det till en fungerande webbplats. När den är klar ger vi dig en privat webbadress där du kan förhandsgranska och testa din nya webbplats. Det ger dig möjlighet att testa den på alla dina enheter, kontrollera att alla länkar och knappar fungerar och se till att du gillar bilderna och innehållets layout.

FAS FYRA: INNEHÅLL

En webbplats är inte komplett förrän varje sida har innehåll. Vi hoppas att du har jobbat hårt under fas 1-3 för att ha innehållet klart inför fas 4. Dina kunder har kommit till webbplatsen av en anledning, så du vill vara säker på att du har svarat på alla deras frågor! Innehållet är avgörande för varje webbplats.

Vi tar ditt innehåll och lägger ut det på varje sida så att det ser bra ut och är lätt att läsa.

FAS FEM: LANSERING!

Hurra, det är dags för lansering! Det betyder att du har testat, godkänt och är redo att göra din webbplats tillgänglig för hela världen. Vi gör allt det tekniska arbetet i den här processen – laddar den på din server, gör den live, ser till att den är säker och utför all felsökning som behövs. (Vi ser till att Google också vet var den finns).

Det här är vår process för en grundläggande design och utveckling av en webbplats. Om du behöver andra tjänster, till exempel logotypdesign, SEO eller copywriting, kommer dessa att implementeras under olika faser baserat på dina behov.