Skip to main content

Få mer trafik till din webbplats och öka dina intäkter med en skräddarsydd strategi för e-postmarknadsföring. I den strategin ingår noggrant sammanställt innehåll och snygga e-postdesigner som engagerar dina kunder.

Låt oss hjälpa dig att öka dina intäkter och skapa engagemang.

value

Marknadsföring direkt till kunderna

Med e-postmarknadsföring kan du rikta dig direkt till dina kunder. Om du har specifika produkter, tjänster eller tidsbegränsade erbjudanden som du vill marknadsföra till en viss grupp kan du göra det.

goal

Mät din framgång

Med traditionella marknadsföringsmetoder som brevkampanjer finns det inget sätt att mäta din framgång. E-postmarknadsföring ger dig statistik och låter dig se hur långt du har kommit i din marknadsföringskampanj i realtid.

signal-strength

Öka öppningsfrekvensen

Det första steget i en e-postkampanj är att få dina kunder att öppna ditt e-postmeddelande. Det spelar ju ingen roll hur bra ditt erbjudande är, det skulle vara meningslöst om de inte ens öppnar ditt meddelande.

Vad ingår i Servicen?

E-postmarknadsföring hjälper dig att få mer trafik till din webbplats och öka dina intäkter med en skräddarsydd e-postmarknadsföringsstrategi.

Du kan ha kakan och äta den också när du arbetar med våra e-postmarknadsföringsexperter här på A1 Media. Varför är våra e-postmarknadsföringstjänster i toppklass?

Vi strävar efter att hålla dina e-postfrekvenser över branschgenomsnittet så att du kan slå konkurrenterna. Vi tror också att varje företag är unikt och behöver en skräddarsydd strategi för e-postmarknadsföring för att lyckas.

Våra tjänster för e-postmarknadsföring inleds med ett skräddarsytt schema för e-postkampanjer. Vi riktar oss till din kundbas vid lämpliga tidpunkter med skräddarsytt innehåll.

Under hela din tid hos oss kan du förvänta dig att se kvalitetsinnehåll som engagerar och säljer

Marketing automation system concept vector illustration.
Hands with world mail delivery on world map background

Varför du behöver e-postmarknadsföring

Varför behöver du tjänster för e-postmarknadsföring? E-postmarknadsföring håller ditt varumärke framför dina prenumeranter och ökar sannolikheten för att de konverterar till en kund eller återkommande kund.

Är e-postmarknadsföring svårt att lära sig? E-postmarknadsföring är inte svårt att lära sig. Allt du behöver göra är att bygga upp en e-postlista, skapa intresseväckande e-postmeddelanden och skicka ut dem till din målgrupp via en e-posttjänstleverantör.

En marknadsföringsplan är avgörande för varje företag. Men en strategi för e-postmarknadsföring kan vara helt avgörande. Över 250 miljarder e-postmeddelanden skickas och tas emot varje dag. Hur kan du se till att ditt företag sticker ut?

Även om vi anser att försäljning är marknadsföringens huvudfokus. Vår strategi är att fokusera på flera olika typer av e-postdesign för att få bästa resultat. Detta inkluderar inte bara försäljning utan även varumärkeskännedom och att visa vad som gör ditt företag unikt.

Varumärkeskännedom är nyckeln när man säljer en produkt eller tjänst. Med hjälp av de bästa e-postmarknadsföringstjänsterna ser vi till att dina prenumeranter förstår ditt varumärke och vem du är som företag. Så att de kan knyta an till ditt varumärke på ett djupare plan.

Målet med e-postmarknadsföring är att öka antalet prenumeranter som ditt företag har, och ändå behålla lojala kunder genom att hålla kontakten med nuvarande prenumeranter regelbundet så att de inte glömmer bort dig. Låt oss ta itu med några fler av fördelarna med e-postmarknadsföring i avsnittet nedan

Vår process

Som framgår av siffrorna ovan är e-post fortfarande en av de mest använda formerna för kommunikation mellan varumärken och konsumenter. Och även om det finns flera olika marknadsföringsmetoder tillgängliga idag, kan e-postmarknadsföring i synnerhet bidra till att främja relationer mellan varumärken och konsumenter på ett sätt som andra digitala marknadsföringsmedier inte kan.

Nå kunderna på den enda plats där de flesta av dem ofta befinner sig – deras inkorg. Vi kan hjälpa dig att navigera och lära dig hur du gör det.

Här är några av de fördelar som du kan förvänta dig av att använda våra tjänster för e-postmarknadsföring.

Riktad målgrupp

I traditionell marknadsföring, när du placerar annonser på TV, i tryckta annonser eller på radio, har du liten kontroll över vem som ser, läser eller hör dem. Du har ofta inte möjlighet att rikta in dig på en viss grupp människor inom dessa medier. Det är här e-postmarknadsföring är annorlunda – i själva verket är det precis tvärtom.

Våra tjänster för e-postmarknadsföring säkerställer att varje kampanj du skickar är personlig och anpassad till en viss målgrupps behov. Vi hjälper dig att segmentera dina e-postkampanjer så att alla olika målgrupper som ditt företag har får ett e-postmeddelande som är anpassat efter deras behov och intressen. Detta kommer i sin tur att öka antalet klick och konverteringar.

Öka varumärkeskännedomen

Varje e-postmeddelande du skickar till dina prenumeranter påminner potentiella kunder om ditt företag och ditt varumärke. Och genom att konsekvent skicka värdefulla e-postkampanjer kommer du att börja skapa en kontakt med dem.

Vi kan hjälpa dig att skapa strategiska, engagerande och värdefulla e-postkampanjer som förvandlar fler potentiella kunder till betalande kunder och så småningom till lojala kunder av ditt varumärke.

Enkelt att mäta

En av de stora fördelarna med digital marknadsföring är att alla kampanjer och strategier som du genomför kan mätas. Det gäller även e-postmarknadsföring. Det hjälper att ha specifika mål som du vill uppnå för en viss kampanj som du kan mäta.

Med våra e-postmarknadsföringstjänster använder vi bara de bästa verktygen för e-postmarknadsföring. Det hjälper oss att rapportera högkvalitativa mätvärden tillbaka till dig så att du vet vilka kampanjer som är effektiva och vilka som behöver optimeras. Vi använder sedan dessa data för att förbättra dina e-postkampanjer och få bättre resultat.

Kostnadseffektivt

Detta är förmodligen den mest lockande fördelen med att implementera en e-postmarknadsföringsstrategi. Du behöver inte en massa resurser för utskrifter, porto, reklamavgifter etc. E-postmarknadsföring är prisvärt och mycket kostnadseffektivt.

Våra tjänster för e-postmarknadsföring hjälper dig att få ut mesta möjliga av din budget utan att göra avkall på kvaliteten.

Vad gör vår e-postmarknadsföring perfekt för ditt varumärke

Vi förstår oss på e-postmarknadsföring

Vem som helst kan skicka ett e-postmeddelande, men inte alla kan skapa e-postmeddelanden som konverterar potentiella kunder till betalande kunder. Vi är stolta över att vara mycket uppmärksamma på trender inom e-postmarknadsföring och integrera dem i vårt arbete. Vi har erfarenhet av en handfull olika e-postmarknadsföringsplattformar som MailChimp, Send Grid, Active Campaign och HubSpot för att bara nämna några. Våra e-postmarknadsföringstjänster är utformade för att ge dig bästa möjliga resultat med prissättning gjord för småföretagare.

Vi hanterar alla aspekter av e-postmarknadsfö

Vi kan göra allt från kundundersökningar till design och till och med produktfotografering för dina e-postmeddelanden! Oavsett om du behöver hjälp med att utöka din e-postlista, skicka ut ett månatligt nyhetsbrev eller försäljning med en ’drip-kampanj’ är vi den perfekta byrån för dig.

Vi har dokumenterade resultat

Om du inte ser de resultat du vill ha, kontakta en expert på A1 Media. Vi har erfarenhet av att skapa kampanjer i nästan alla branscher. Oavsett om du är e-handlare eller bara en bloggare som vill bygga upp din publik, har vi sett allt och vi kan hjälpa dig! Vi är en resultatfokuserad digital marknadsföringsbyrå som är redo att skapa e-postmeddelanden som dina kunder inte kommer att kunna motstå.