Skip to main content

Annonser på Sociala Medier

Våra tjänster för annonsering i sociala medier hjälper dig att generera omedelbara resultat i sociala medier. Vi kopplar samman dina produkter eller tjänster med tusentals människor som kan vara intresserade av dem. Med våra tjänster för annonsering i sociala medier kan du utnyttja den mest kostnadseffektiva och målinriktade formen av annonsering som finns idag. Så om du letar efter effektiva sätt att öka din leadgenerering, varumärkesmedvetenhet, konverteringar och försäljning, är vår reklambyrå vad du behöver.

hand_holding_smartphone
Social media marketing

Annonser på Sociala Medier

Våra tjänster för annonsering i sociala medier hjälper dig att generera omedelbara resultat i sociala medier. Vi kopplar samman dina produkter eller tjänster med tusentals människor som kan vara intresserade av dem. Med våra tjänster för annonsering i sociala medier kan du utnyttja den mest kostnadseffektiva och målinriktade formen av annonsering som finns idag. Så om du letar efter effektiva sätt att öka din leadgenerering, varumärkesmedvetenhet, konverteringar och försäljning, är vår reklambyrå vad du behöver.

Our Services

facebook

Facebook Advertising service

Globalt sett har den genomsnittliga Facebook-användaren enligt uppgift klickat på 12 Facebook-annonser under de senaste 30 dagarna.

6% av marknadsförarna uppgav att de använder videoannonser på Facebook.

Facebooks reklamkampanjer når 1,95 miljarder av plattformens 2,5 miljarder aktiva användare varje månad.

Facebookär fortfarande den mest populära annonseringsplattformen för sociala medier där företag kan nå sin målgrupp och driva webbtrafik. Oavsett om du är ett e-handels-, B2C- eller B2B-företag kan du lättare nå din målgrupp med Facebook-annonsering.

twitter

Twitter Advertising Services

92% av den totala användarinteraktionen med varumärkestweets är länkklick.

Vid liveevenemang som konserter, seminarier och tävlingar rapporteras Twitter-annonser vara 11% mer effektiva än TV-reklam.

Användarna är 26 % mer benägna att se annonser på Twitter.

När du vill veta vad folk pratar om just nu är det bara att gå till Twitter. Denna sociala medieplattform är populär för att upptäcka trendiga händelser i kombination med kreativa hashtags. Och det faktum att användarna är mycket interaktiva på denna sociala plattform gör det till ett av de bästa sätten att engagera och få kontakt med din målgrupp antingen genom dina tweets eller Twitter-annonser.

instagram

Instagram Advertising

Genom att använda Instagram-annonser kan du nå över en miljard människor.

92% av Instagram-användarna uppgav att de har följt ett varumärke, besökt deras hemsida eller gjort ett köp efter att ha sett deras produkt/tjänst på den instagram

Räckvidden för Instagram-annonser har ökat med 5,7%

Använd en av de mest visuellt engagerande sociala medieplattformarna hittills för att väcka intresse för dina produkter och tjänster. Fånga användarnas uppmärksamhet i deras Instagram-nyhetsflöde med engagerande annonser på sociala medier.

pinterest

Pinterest Advertising

77% av Pinners uppgav att de har upptäckt ett nytt varumärke eller en ny produkt på den sociala

98 % av de tillfrågade användarna säger att de gillar att prova nya saker som de hittar på Pinterest.

83 % av de som använder Pinterest varje vecka gjorde ett köp baserat på ett varumärkes innehåll på Pinterest.


Rikta in dig på konsumenter som aktivt letar efter Pins som är relevanta för de produkter och tjänster som du erbjuder. Utnyttja denna topprankade annonseringsplattform för sociala medier för att nå den kvinnliga marknaden och konsumenter av detaljhandelsprodukter.

Vår service kan hjälpa er:

 

✔ Använd dina annonspengar på ett klokt sätt

Att annonsera i sociala medier är den mest kostnadseffektiva formen av annonsering som finns idag. I genomsnitt kan du spendera 50 kr och nå 1,000 personer. I jämförelse med traditionella medier är vår SMM tjänst 3 gånger billigare.

✔ Annonsera till din exakta målgrupp

Social annonsering är kraftfullt eftersom du kan rikta dig till din exakta målgrupp. Vi kan hjälpa dig att nå människor baserat på:

 Demografi: Kör riktade kampanjer i sociala medier till personer baserat på deras intressen och beteende på nätet. Vi kan rikta in oss på specifika åldrar, platser, inkomstnivåer och mycket mer!

Email Lists: Skicka din e-postlista till oss så kan vi köra anpassade annonser till din e-postdatabas. Om du har e-postlista från kunder eller potentiella kunder kunder kan du med hjälp av marknadsföring på sociala meder komma i kontakt med dessa kunder och sälja dina varor eller tjänster på nytt.

Besökare på webbplatsen: Viinstallerar en retargetingpixel på din webbplats så ni kan annonsera till besökare som nyligen besökt webbplatsen. Endast 1-2 % av besökarna konverterar vid sitt första besök. Vi använder använder pixeln och remarketing för att öka din konverteringsgrad.

✔ Få snabba resultat

Våra tjänster för annonsering i sociala medier påskyndar dina resultat. Du kan nå människor direkt på sociala medier. Det innebär att du snabbt kan generera följare, engagemang och webbplatstrafik. Ju mer annonspengar du kan spendera, desto fler människor kan vi nå. När du når fler människor öppnar du dörren för mer varumärkeskännedom, trafik och försäljning.

 

 

Tjänster

Experter

Vi är experter på marknadsföring

När vi säger att vi är annonsspecialister ska du veta att det är
mer än bara en yrkestitel. Vi driver reklamkampanjer på
sociala medier varje dag och har många års erfarenhet av att
göra det. Vi har beprövade data om bästa praxis när det gäller
text, rubriker och nyckelord och media. Vi förstår oss på A/B
testing, konverteringsoptimering och retargeting. Spendera
inte din tid på att försöka lista ut detta. Du har ett företag att
driva.

Avtal

Avtal med låg risk

 

Vi har månad-till-månad kontrakt. Är du inte i behov eller missnöjd kan vi avsluta samarbetet på din begäran omgående.

Maximera resulta

Maximera resultatet

Med nya sociala mediekanaler som ständigt introduceras på
marknaden, som Tik Tok, Snapchat och mer, måste du vara
klok när du väljer var du ska investera dina resurser. Vår
reklambyrå hjälper dig att välja de bästa sociala nätverken för
ditt företag och skapar den perfekta kampanjen för just ditt
företag.

Vår process

Tilldela en erfaren social media manager till ditt konto

En social media manager med erfarenhet av annonsering hjälper dig att minska kostnaderna och öka resultaten. Vi kommer att utse en annonsspecialist bland våra medarbetare som ansvarar för dina annonser på dessa sociala mediekanaler. Denna person kommer att lära sig ditt företag, utveckla en annonsstrategi och genomföra den.

Utveckla en riktig annonseringsstrategi

Spendera inte en krona förrän du har en strategi för annonsering på sociala medier. Vi kommer att utveckla en tydlig och kortfattad annonsstrategi för ditt företag. Den kommer att innehålla beprövade annonseringstrattar för att visa dig hur vi planerar att omvandla främlingar till webbplatstrafik och konverteringar.

Skapa intresseväckande annonser

Lansera annonser som folk faktiskt vill klicka på. Vår marknadsföringsbyrå är specialister på annonser skriver annonstexter, rubriker och utvecklar bilder och videor för din kampanj. Vi kommer också att A/B split-testa dina annonser för att identifiera vilka annonser som ger mest resultat.

Marknadsför dina annonser och optimera

Identifiera snabbt lågpresterande annonser i dina annonskampanjer. Vi kommer att hålla ett öga på din kampanj dagligen på dina valda sociala medier. Om resultaten börjar sjunka upptäcker vi det omedelbart och pausar lågpresterande annonser. Dessutom kan vi lansera nya annonser för att se till att resultaten fortsätter att komma in.

Rapportering och kommunikation

Förstå hur dina annonser på sociala medier presterar. Din annonsspecialist tar fram rapporter som du kan granska varje månad eller varannan vecka. Dessutom kommer vi att installera konverteringsspårning på dina annonser. Detta kommer att rapportera antalet konverteringar som vi genererar med våra annonseringstjänster för sociala medier.

Frågor & Svar

Vad kan jag förvänta mig för resultat?

Du kommer att se att antalet köp, engagemang, webbplatstrafik och konverteringar ökar varje månad.

Hur många konverteringar kan jag förvänta mig?

Hur många konverteringar du kan förvänta dig varierar. Vi kommer att spåra antalet konverteringar från våra annonser. På så sätt kan vi använda resultatdata för våra annonskampanjer för att göra gradvisa förbättringar.

Hur mycket behöver jag spendera för att annonsera på sociala medieplattformar?

Du behöver spendera minst 1500kr per månad i annonsutgifter, men vi rekommenderar våra kunder att överväga det genomsnittliga livstidsvärdet för en kund för deras verksamhet. När du har förstått detta kan du identifiera det högsta belopp du är villig att spendera för att värva en kund eller ett köp.

Tjänster och samarbete

Hur kommer du lära dig om mitt företag?

Vi lär oss mer om ditt företag genom att skicka dig ett djupgående frågeformulär som du ska fylla i. Samtidigt som vi kan ta det personligt eller via telefon / video samtal.

Hur lång tid tar det att komma igång?

Vi skapar annonser som passar ditt företag genom att granska ditt frågeformulär, din varumärkesguide och allt annat material som du ger oss.

Måste jag förse er med material för annonser

Nej, du behöver inte förse oss med material . Om du har material är vi dock glada att kunna använda det.

ommer ni att övervaka annonskampanjer för att se till att vi inte slösar pengar?

Ja, vi kommer att övervaka dina annonskampanjer dagligen. Om annonserna inte fungerar bra kommer vi att göra justeringar i din kampanj

Hur används sociala medier för annonsering?

Annonsering i sociala medier innebär att betalda annonser placeras på sociala medieplattformar för att nå en viss målgrupp. företag eller person kan marknadsföra sitt varumärke via sociala medier för att främja försäljningen.

Vad är fördelarna med att marknadsföra på sociala medier?

The benefits of social media advertising include increased brand recognition, conversion rates, low cost advertising and user-friendly connections.

Tjänster och samarbete